De Stock Opkoper koopt uw oude stock en restanten

De Stock Opkoper koopt uw restanten en oude winkel voorraad op.Neemt u het besluit (spijtig genoeg) om uw winkel te sluiten of uw oude stock op te ruimen en te verkopen? Neem dan contact op met de Stock Opkoper.

Het sluiten van uw winkel is geen prettig besluit en dat begrijpen wij heel goed.Spijtig genoeg blijft er na een solde of gehele leeg/uit verkoop altijd wat stock over.De Stock Opkoper koopt uw oude stock en overtollige voorraad.Als u klaar bent met de solden en u besluit om uw oude stock niet meer op te slaan en schoon schip te maken, neem dan contact op.

Opkoper (oude) Stock

Opkoper Stock

De werkwijze is netjes en discreet.Na contact, komen wij langs om de stock te bekijken.Na inspectie doen wij u ( vrijblijvend) een bod op de stock.Indien wij tot een akkoord komen , betalen we de stock contant en voeren deze dan af.

De service die wij op dit moment bieden is 24-uurs.De vaste klant die zijn stock opruimt heeft altijd voorrang.Is de ruimte nodig of de beschikking over snel contant geld? De vaste klant gaat voor.Voor nieuwe klanten kunnen wij binnen 36 uur een bod doen op de Stock.

Bent u winkelier, agent, leverancier, producent, eigenaar of heeft u via een omweg oude stock over of wilt u uw (hoog segment) merk niet meer terug vinden in de EU? De Opkoper Stock kan ook uw partner worden en blijven in de toekomst.Voor het afvoeren van merkkledij buiten de EU, merkloos maken van uw product of het vernietigen van (merk) artikelen is het vooraf duidelijk wat de werkwijze is.

Opkoper (oude) Stock is onderdeel van de Stockbuyer Groep.Stockbuyer is reeds 15 jaar De Opkoper van merkkledij, merk schoenen, drogisterij artikelen, lingerie, solden artikelen, winkel sluitingen en overige merk producten.

Via contact kunt u uw gegevens achterlaten, zodat de Stock Opkoper contact op neemt en een afspraak maakt voor het opkopen van uw oude Stock.

 

Dit bericht is geplaatst in Opkoper Stock met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op De Stock Opkoper koopt uw oude stock en restanten

 1. thibaut nivelles schreef:

  Beste

  door een vernieuwing van ons gamma zitten wij met een hoop wastafels en wasbakken die we niet meer gebruiken. Het gaat over meer dan 100 stuks. Is er van jullie uit interesse ?

  Thibaut Nivelles
  048655.88.91

 2. Elian schreef:

  Graag snelle reactie

  Bereikbaar op nummer 0496/04.70.99

 3. Elian schreef:

  BEREIKBAAR OP NUMMER 0496/04.70.99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.